wat ik doe en wat het kost

Tarieven & diensten

Storytelling, teksten, blogs
Korte en lange teksten maak ik op basis van een aantal interviews die ik heb met jou en je bedrijf, eventueel ook met je medewerkers. Meestal doen we dit gewoon live, een enkele keer aan de telefoon. Als ik alle informatie heb, ga ik aan de slag. Bloggen wordt soms als tijdrovend en lastig ervaren. Ook hiervoor geldt: ik neem het graag voor je uit handen. Voor het maken van kortere en langere teksten reken ik 85 euro per uur ex BTW.

Boekencoach
Een ochtend of middag boekencaching duurt ongeveer 3 uur en ik reken hiervoor 250 euro ex BTW. Als je daarna met mij in zee wilt om je boek af te maken, dan kun je mij inhuren als projectmanager en maken we een prijsafspraak. Uiteraard kunnen we ook meerdere losse sessies plannen, het is aan jou.

Advies
Toe aan een frisse blik op je huidige website, blog, nieuwsbrief of andere online producten? Ook hiervoor reken ik 250 euro ex BTW per dagdeel van 3 uur, of 85 euro ex BTW per uur.

Projectmanager
Voor langlopende projecten of het maken en begeleiden van een boek kun je mij ook inhuren. Daarvoor maken we samen een prijsafspraak, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Uurprijs
Mijn standaard-uurprijs is 85 euro ex BTW, afhankelijk van de werkzaamheden. Binnen Rotterdam reken ik geen reiskosten of reistijd, daarbuiten in overleg.