Habitat Rotterdam – Shaping City Life

Misschien wel een jaar lang werkte ik eraan – het nieuwe boek Habitat Rotterdam – Shaping City Life. Met 240 pagina’s mooie foto’s van Nicoline Rodenburg en interviews van Priscilla de Putter. Zij vroegen mij hun boek te begeleiden, te projectmanagen dus zeg maar. Vierendertig interviews met creatieve Rotterdammers, van Richard Hutten tot de Rotganzen, Daan Roosegaarde, Foekje Fleur, David Derksen, veel mensen die prachtige dingen maken.

Het boek was een flinke klus, waarvoor ik ook nog uitgever werd. Dankzij een succesvolle crowdfunding via voordekunst kon de drukker worden betaald, verder maakten we het boek met vormgever Bianca Enthoven en werd het vertaald door Suzanna Knight.

Het boek kost 24,95 en is te bestellen via bovenstaande link! Er is een Nederlandse (wit omslag) maar ook een Engelse editie (geel omslag).

Op zondag 10 november tussen 15 en 17 uur wordt deze uitgave gevierd bij Rumours Conceptstore (Vlietlaan 2, Kralingen), waar Nicoline en Priscilla vertellen over hun boek en er ook nog makers langskomen!

Foto hieronder © Nicoline Rodenburg

Related Posts