Rotterdam Port Promotion Council

Een mooie nieuwe klant van mij is RPPC, ofwel de Rotterdam Port Promotion Council. Ik heb intussen een stuk of tien artikelen (met heel veel plezier trouwens, iets wat niet iedereen snapt die mij kent van de kookboeken) voor ze gemaakt. Daarvoor ga ik in de haven op zoek naar de ‘verborgen verhalen’ bij grote en kleinere bedrijven waar de meeste mensen nooit achter de voordeur komen. Familiebedrijven waar met trots gewerkt wordt, naar die verhalen mag ik graag luisteren. Ik maak voor RPPC de foto’s en de teksten, in sommige gevallen wordt eigen beeld aangeleverd.

Alle reportages staan – niet onder mijn eigen naam, dat dan weer wel – op de site van RPPC. Zoals deze:

Bedrijfsbezoek SIF, waar de grootste windturbines ter wereld gemaakt worden: https://www.rppc.nl/terugblik-bedrijfsbezoek-sif

Nieuw lid aan het woord, een terugkerend item, onder andere:

Een reportage over het bouwen en ‘verhuizen’ van een gigantische kraan: https://www.rppc.nl/doen-waar-je-goed-in-bent

 

 

 

Related Posts

Wat is de zin van het leven?

Weet je nog een leuk hotel?