BLOG

Analog Sea & Indiecon

Analog Sea & Indiecon

Kleine, fijne boeken, daar zijn er echt niet genoeg van. Ik kan ongelooflijk blij worden als iemand een mooie nieuwe reeks heeft gemaakt. Als ik op een boekenbeurs in Hamburg loop waar ik – schande o schande: waarom kijken de meeste uitgevers zo veel naar het westen en niet naar het oosten? – zo’n beetje de enige Nederlandse bezoeker ben, ineens aan de grond genageld sta. Een veel te klein tafeltje eigenlijk om stand te mogen heten maar de kleine boeken passen er prima op. Analog Sea.

Nee, geen link want een website hebben ze zelf niet eens. Ze maken uitgaven voor de liefhebber. “Analog Sea is a small community of writers and artists wishing to maintain comtemplative life in the digital age.” Je voelt de golven al tegen je kaplaarzen rollen. “Our mission is to support what we call offline culture.” Liefdevol gemaakt, liefdevol verpakt en liefdevol verkocht. En nu dus door mij gelezen. Aanrader. Onder andere te koop bij boekhandel Van Gennep en Bosch & De Jong, beide in Rotterdam.

Over de tweedaagse beurs schreef ik een verslag voor inCT, platform voor innovatief uitgeven. Je kunt het hier lezen: https://inct.nl/news/6884/indiecon-festival-2019-creatieve-en-sterke-onafhankelijke-uitgeverijen